Kérem, tekintse meg aktuális használt mobiltelefon-választékunkat!
Kérem, tekintse meg aktuális használt mobiltelefon-választékunkat!
Termékeink egy része központi raktárból rendelhető!
Tervezz egyedi hátlapot! - Toknyomtatás

N/A 0Ft
(% ÁFÁval növelve)
N/A
Kosárba db
A termék leírása
BIZTONSÁGOS ILLESZKEDÉS MÉG INTENZÍV EDZÉS KÖZBEN IS

Ultrakönnyű és kényelmes – A Mi Sports Bluetooth fülhallgatót olyan felhasználók számára tervezték, akik kiváló hangminőséget és kényelmes viseletet várnak el az edzésük során is. Az állítható, elasztikus fülkampók biztos fogást adnak, amely stabilitást biztosít a gyakorlatok alatt. A kb. 7 órás lejátszási idő és a vízállóság miatt akár esőben is elmehetsz futni.

ÁLLÍTHATÓ FEJHALLGATÓ KIALAKÍTÁS

A fülhallgatók rögzítettek és stabilak még a legnehezebb edzések során is. A legjobb anyagok felhasználása révén, a lágyság és rugalmasság érdekében a fülhallgatót mindig a megfelelő helyzetbe állíthatod.

ELLENÁLL A VÍZNEK ÉS A VEREJTÉKNEK

Úgy tervezték, hogy megbirkózzon az elemekkel - A Mi Sports Bluetooth fülhallgatót alaposan tesztelték a vízállóság biztosítása érdekében. Függetlenül attól, hogy izzadsz az edzőteremben, vagy futsz az esőben, a Mi Sports Bluetooth fülhallgató mindig készen áll minden olyan kihívásra, amit eléd állítottak!

TARTÓS AKKUMULÁTOR

Akár 7 óra lejátszás* – A Mi Sport Bluetooth fülhallgató 100 mAh Lithium-Polymer akkumulátort tartalmaz, amely akár 7 órányi lejátszást és akár 11 nap készenléti időt biztosít.
A tréning akkor sem állhat le, ha lemerült – egy 10 perces feltöltéssel egy újabb órán át hallgathatsz zenét – így már nem lehet kifogásod az edzés kihagyásához.

BLUETOTH 4.1

Csatlakozás mindössze 3 másodperc alatt. A Mi Sports 
Bluetooth fülhallgató egyszerre két Bluetooth eszközhöz 
is csatlakoztatható, a hatótávolsága 10 méter. A Bluetooth 
4.1-es headset kitűnő hangminőséggel rendelkezik, így 
kivételes élményt nyújt. Hallgathatsz zenét a számítógépedről, 
és fogadhatsz hívást

BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS

Azonnali váltás a hívások és a zene között – Az utolsó dolog, amit akarsz, az, hogy telefonon kelljen fogadnod a hívást edzés közben.
A Mi Sports Bluetooth fülhallgatóval közvetlenül a fejhallgatóról vezérelheted a hívásokat és a zenét. Az ergonomikus gombok lehetővé teszik a dalok és a hívások elérését az ujjaddal, anélkül, hogy meg kellene érintened a telefont.

MEMS MIKROFON

Kiváló hívásminőség - a MEMS mikrofon kivételes hangminőséget és nagyon kis zajt ad, még akkor is, ha távol van a szádtól, miközben kicsi és kompakt a mérete.

HIPOALLERGÉN TULAJDONSÁGOK

Ellenáll a karcolásoknak és a piszoknak – A Mi Sports Bluetooth fülhallgató ellenáll a verejtékezésnek és a kopásnak, így növelve a tartósságot. Speciális szilikon bevonata az audio kábelek mentén lágy és kényelmes.

Ultrakönnyű

Kényelmesen alkalmazkodik a füledhez – ergonómiai kialakításának köszönhetően a fülhallgatók úgy lettek kiképezve, hogy a hangot közvetlenül a fülcsatornájába sugározzák, így tisztább hangzást és hiteles élményt nyújtanak. 17,8 gramm súlyú Mi Sport Bluetooth fejhallgató kényelmesen marad a helyén még intenzív mozgás esetén is.

ALUMÍNIUM SZERKEZET

Esztétikus és kényelmes – vízállóságra tervezték. A sima fémfelület precíziós lézerrel, 18 lépésen keresztül kerül megmunkálásra, amelyek pontos CNC vágást, anódos oxidációt, homokfúvást és kettős eloxált felületkezelést tartalmaznak, így ellenállnak a dörzsölésnek és a karcolódásnak.

TORZÍTÁSMENTES HANG ÉS KIVÁLÓ AKUSZTIKA

Dinamikus hangszóró + fém membrán – halld a hangok teljes spektrumát! A független hangkamra elválasztja az elülső és a hátsó hangokat, hogy részletgazdag hangzást biztosítson az összes frekvencián. Miközben elszigeteli a külső zajokat, minden hangot nyugodtan élvezhetsz. A fém membrán stabilizálja az alacsony és a közepes frekvenciákat, miközben csökkenti a hang torzulását, függetlenül attól, hogy mit hallgatsz, mindig a lehető legtöbbet hozza ki a számokból.

Specifikáció:

- Bluetooth verzió: Bluetooth 4.1
- Bluetooth profilok: HFP / A2DP / HSP / AVRCP
- Hatótávolság: 10 m
- Töltési idő: Kb. 2 óra
- Maximális lejátszási idő: Kb. 7 óra*
- Maximális készenléti idő: Kb. 280 óra
- Akkumulátor kapacitás: 100 mAh, Lithium-Polymer
- Bemenet: 5V 200 mA
- Töltés: Mellékelt microUSB kábellel (töltő nem tartozék)
- Mikrofon: Beépített (+ válaszgomb)
- Tömeg: 17,8 g.

A csomag tartalma:

- Mi Sports Bluetooth fülhallgató
- 5 pár szilikon fülpárna
- USB kábel
- Használati útmutató
A termék az alábbi készülékekkel kompatibilis